Broccoliboller/Pølsehorn



Broccoliboller/pølsehorn er et sundere alternativ til klassiske boller og pølsehorn, hvor den almindelige brøddej er skiftet ud med broccoli-havregrynsdej. Begge dele kan både fungere som et sundt mellemmåltid eller som frokost. Den har et højt indhold af fibre og grønsager, hvilket mætter og smager super godt! 

Opskrift - TO DO:
-       1 Broccoli
-       2 spsk. Skyr
-       2 Gulerødder
-       2 spsk. hørfrø
-       1 ½ dl Havregryn
2 spsk. Oregano
-       4 – 5 spsk. Fibre HUSK
-       3 Æg
-       2 Æggehvider  
-       10 små pølser (Hvis det er pølsehorn du ønsker at lave)

Skræl gulerødderne og riv det i mindre stykker
Skyl broccoli og skær det ud i mindre buketter
Kom alle ingredienser i en skål og stavblend til sidst blend det sammen.
Herefter er det op til dig selv om du ønsker at forme dejen til boller( Gode som burgerboller!) eller om du vil lave pølsehorn.

Bages ved 180 grader i cirka 20 – 25 min. Til de er gyldnede og faste i konsistensen.

- God fornøjelse og appetit!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar