Denne tærte er nem at lave - og kan bruges i flere
anledninger end blot aftensmad.
Tærten er super lækker og sund! Alle ingredienserne
som er i tærten kan jeg rigtig godt lide, især laks, MUMS! Bunden er meget
grov! - Så hvis du ikke er til det så indlad chiafrø, hørfrø og brug de meltyper du har.
TO DO:
Dej:
- 25 g. Fuldkornshvedemel
- 50 g. Speltmel eller Rugmel
- 25 g. Havregryn
- 2 spsk. Chiafrø
- 4 spsk. vand
- 2 spsk. olie
- 1/2 tsk. salt
Forvarm ovnen til 200 grader. Bland alle
ingredienser og ælt til dejen er sammenhængende (hvis du ikke lige har disse
meltyper, bruger du bare hvad du har). Tilsæt evt. ekstra vand til dejen har
den rette konsistens. Smør tærteformen. Rul dejen ud og vend den i formen.
Tilpas dejen med fingrene og prik små huller i dejen med en gaffel. Bag tærten
i 10 min.
Fyld:
- 300 g. Laks
- 400 g. spinat (frossent)
- 1 - 2 dl Edemammebønner
- 3 Æg
- 1 Æggehvide
- 3 spsk. Vand
- 2 dl. Hytteost
- 1/2 tsk. salt
- Lidt salt og Peber
Tø spinat op og vrid det godt. Skær laksen i
tern. Bland æg, edemammebønner, vand, hytteost, salt og peber. Fordel
fyldet på den forbagte bund og hæld æggeblandingen over. Bag tærten i
20-25 min.
- Velbekom! :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar